INFORMATION

 

 

 

 

 

 

Konsultationforegår kun efter aftale.
Hvis der ikke er aftalt andet, vil der normalt være afsat 15 min. pr patient. Inden for den tid skal der udover samtale foretages evt undersøgelse, receptudfærdigelse, henvisninger m.m. Hvis du har flere spørgsmål eller problemer, anbefales det derfor, at de vigtigste udvælges, så der kan være tid til en grundig behandling af disse inden for den fastsatte tid. Til behandling af de resterende spørgsmål kan der aftales en ny konsultationstid til en anden dag. Det er således ikke muligt at resevere "dobbelttid" ved bestilling af tidsaftaler. Det er helller ikke muligt at resevere tid hos både sygeplejersken og lægen på samme dag. Årsagen til dette er, at vi iflg. overenskomsten med Danske Regioner kun kan honoreres for èn konsultation pr. dag.
Der er dagligt konsultationer i tidsrummet 8 - 12 og 13 - 15 -  Torsdag tillige 16-17.
Konsultationer vedrørende akut opstået sygdom planlægges normalt til tidsrummet 09.10 -12.00
 
Ved besøg i klinikken skal ALTID medbringes fungerende sundhedskort
 
 
 
Telefontid
Telefonen er åben for henvendelse ved akut opstået sygdom dagligt fra 8-16.

Du kan forvente at møde en sygeplejerske i telefonen, vurderer hun det nødvendigt, vil hun få en læge til at ringe tilbage til dig.

Efter kl 16 bedes man kontakte lægevagten ved akut opstået sygdom.

Telefonen er åben for tidsbestillinger og receptfornyelser på alle hverdage i tidsrummet 8-12.

 
 
Kommunikation via hjemmesiden
 
På forsiden kan du klikke på knappen E-KONS LOGIN, her kan du bestille tid, forny recepter, modtage prøvesvar og skrive korte spørgsmål til lægen. Det er også her du kan læse beskeder fra lægen. Klik på E-KONS LOGIN og opret dig som bruger.
 
 
Lægevagten
 
Efter kl. 16 samt i weekenden og på helligdage kan lægevagten kontaktes på tlf. 70150300.
 
Du kan læse om fornuftig brug af lægevagten på www.laegevagten.dk.
 
 
Samtykke
 
Du skal være opmærksom på, at vi i huset har fælles journalsystem. Det betyder, at når du er patient her, men bruger anden læge/sygeplejerske i huset, har du givet passivt samtykke til, at den pågældende læge/sygeplejerske må tilgå din journal.